Benvinguda




Benvinguts i benvingudes al bloc Espai verd, aquí hi posarem informació sobre les diferents activitats mediambientals que durem a terme aquest curs al nostre centre, i totes aquelles que considereu/em que poden ser notícies d'interès.Vol
ser un espai de comunicació entre els membres de la Comissió Mediambiental del Centre i la resta de membres de la comunitat educativa de l'institut. Està obert a les opinions i la participació de tothom. Animeu-vos a visitar-lo. Esperem que us sigui útil


viernes, 14 de diciembre de 2012

Visita de la delegació de Fatick (Senegal) en el Programa Escoles Verdes



El dimarts dia 11 ens va visitar una delegació de Fatick  del Senegal, dins d'un programa d'activitats organitzat pel  Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en el marc de col·laboració Catalunya-Fatick en el Programa Escoles Verdes.
El nostre centre va ser seleccionat, juntament amb uns altres dos: un de Rubí i l'altre de Subirats, com a exemple per   a mostrar-los l'organització i les actuacions que es realitzen en l'àmbit de les Escoles Verdes i la sostenibilitat a Catalunya.



La visita va ser molt profitosa, el nostre projecte els va agradar fins el punt, que ens van demanar fer l'agermanament del seu centre amb el nostre Institut. 

Us posem unes fotografies de la visita.


Presentació a la Biblioteca


Dossiers amb el nostre pla d'acció d'escola verda




Diverses imatges de la visita al centre 

No hay comentarios:

Publicar un comentario