Benvinguda




Benvinguts i benvingudes al bloc Espai verd, aquí hi posarem informació sobre les diferents activitats mediambientals que durem a terme aquest curs al nostre centre, i totes aquelles que considereu/em que poden ser notícies d'interès.Vol
ser un espai de comunicació entre els membres de la Comissió Mediambiental del Centre i la resta de membres de la comunitat educativa de l'institut. Està obert a les opinions i la participació de tothom. Animeu-vos a visitar-lo. Esperem que us sigui útil


lunes, 17 de diciembre de 2012

Renovació del distintiu d'Escola Verda

El dissabte dia 15 al matí es va celebrar la XI trobada d'Escoles Verdes de tota Catalunya  en els locals del Cèntric  Espai Cultural  de la nostra població.


 Entre els actes programats, es va fer el lliurament dels distintius d'Escola Verda a noves escoles i la renovació   del distintiu a aquelles escoles que ja estan dins del programa i que han complert els objectius. A continuació es va projectar el DVD: el Programa Escoles Verdes i  realitzar l'espectacle: L'energia ni es crea, ni es destrueix: s'aprofita! representat per CreaCiència (Dani Jiménez)

En representació del nostre centre, per recollir  la renovació del distintiu d'Escola Verda, hi van assistir la Directora Marta Mañes, la Coordinadora Pedagògica  Ascensión Lamora i l'alumna Marina Blanco delegada mediambiental.








No hay comentarios:

Publicar un comentario