Benvinguda
Benvinguts i benvingudes al bloc Espai verd, aquí hi posarem informació sobre les diferents activitats mediambientals que durem a terme aquest curs al nostre centre, i totes aquelles que considereu/em que poden ser notícies d'interès.Vol
ser un espai de comunicació entre els membres de la Comissió Mediambiental del Centre i la resta de membres de la comunitat educativa de l'institut. Està obert a les opinions i la participació de tothom. Animeu-vos a visitar-lo. Esperem que us sigui útil


martes, 6 de mayo de 2014

EL DELTA SONA


... i el Baldiri escolta. Durant el mes abril,  alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat han participat en l’activitat El Delta Sona, organitzada pel departament de medi ambient de l’Ajuntament del Prat  i la Fundació Phonos.

Aquest taller, dirigit a estudiants de secundària i batxillerat, explora l’entorn sonor dels espais naturals del Delta del Llobregat amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de la seva biodiversitat i promoure el interès mediambiental.

En una primera sessió els alumnes van visitar la pineda de Can Camins i l’espai de Cal Tet on van realitzar la gravació dels sons del delta: aus aquàtiques, ocells, ... .Posteriorment, a l’aula d’informàtica de l’institut, van fer l’edició de les gravacions sonores i les van pujar a la pàgina web freesound.com, junt amb una breu descripció del so enregistrat.

L’activitat s’engloba dins el projecte “Mapes Sonors de la Natura” que compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i l’Ajuntament del Prat.
Si voleu escoltar alguns dels sons gravats pels alumnes consulteu la pàgina freesound.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario