Benvinguda




Benvinguts i benvingudes al bloc Espai verd, aquí hi posarem informació sobre les diferents activitats mediambientals que durem a terme aquest curs al nostre centre, i totes aquelles que considereu/em que poden ser notícies d'interès.Vol
ser un espai de comunicació entre els membres de la Comissió Mediambiental del Centre i la resta de membres de la comunitat educativa de l'institut. Està obert a les opinions i la participació de tothom. Animeu-vos a visitar-lo. Esperem que us sigui útil


miércoles, 24 de octubre de 2012

Signatura del conveni de col·laboració amb l'Ajuntament

Aquest mati, a les 11, s'ha realitzat l'acte de signatura del conveni de col·laboració, en activitats d'educació ambiental, entre l'Ajuntament  i els centres del Prat que estan dins la xarxa d'escoles sostenibles.

L'acte s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament, amb l'assistència del Sr. Alcalde, Regidors de mediambient i educació, entre d'altres autoritats, i els  Directors dels centres docents, coordinadors d'escoles verdes i alumnat representant de diversos centres.

Els alumnes que ens han representat, han estat la Marina Blanco i l'Eric Muñoz, tots dos delegats verds de primer d'ESO i que formen part del comitè ambiental.
 Han llegit un text sobre com entenem  i com voldríem que fos el nostre centre i la nostra ciutat sostenible.
Ho han fet molt bé. I des d'aquí volem felicitar-los, per haver estat uns molt bons representants del Baldiri.

Us posem unes quantes fotografies de l'acte


els  nostres representants: La Marina i l'Eric

Esperant l'nici de l'acte
Les autoritats


La  Lectura del  nostre text





Els protagonistes



No hay comentarios:

Publicar un comentario